Over ons

Home
Loyal Guards Services. Een bedrijf dat opvalt en zorgt voor een perfecte relatie met onze klanten. Afstemming met de klant vinden we heel belangrijk om de juiste kwaliteit te leveren die verwacht wordt van onze Loyal Guards. Onze beveiligers hebben jarenlange ervaring in allerlei beveiligingsdiensten: Objecten, evenementen, bouwterreinen, logistiek, high-end retail en nog veel meer.

Guards oftewel bewakers zijn meer dan alleen beveiliging! Aandacht en korte communicatielijnen met onze klanten vinden we heel belangrijk en net dat extra leveren aan onze klanten. Denk aan neventaken, of die extra ronde die we maken om uw object te beveiligen.

Service en Communicatie! Veilige gevoel aan onze klanten en hun gasten / leveranciers. Aandacht, 24/7 wij stoppen niet om 18:00 uur, meebewegen met de nieuwe trends en voorop met innovatie. Onze huidige klantenportfolio bestaat uit familiebedrijven en lokale bedrijven in regio Noord-Brabant en Limburg. Wij weten na jarenlange ervaring als geen ander dat deze klanten extra persoonlijk aandacht en services wensen. Dat is een klasse apart. Daar staan wij voor garant! Uiteraard zijn we ook ter beschikking voor allerlei andere “landelijke” klanten.