Services

Home
Services

Service op maat

Service op maat

Vluchtelingen en crisis-opvang

De opvang van vluchtelingen is een taak van de rijksoverheid, maar die vraagt gemeenten om te helpen. Vanwege humanitaire redenen vangen gemeentes vluchtelingen regelmatig op in een crisisnoodopvang. Wij van Loyal Guards hebben al meerdere gemeentes hiermee mogen helpen.

Crisisopvang is er ook voor mensen die om dringende redenen tijdelijk of geheel niet meer thuis kunnen wonen. Denk aan vluchtelingen, huiselijk geweld of andere zaken. 

Logistiek

VEILIGHEID TRANSPORT EN LOGISTIEK:
Beveiliging in de logistiek houdt niet alleen veiligheid binnen de supply-chain in, maar ook de veiligheid binnen een logistieke onderneming of bij het vrachtvervoer. Doordat de logistieke sector maar blijft groeien, met name door de enorme groei die de e-commerce doorgaat, verandert ook de mate van beveiliging in deze branche. Door e-commerce komen met veel verschillende transportbewegingen producten op veel verschillende plekken in contact met een hoop mensen. Dit vergroot de kans op diefstal van deze producten. Maar door deze enorme toename zijn distributiecentra voller dan ooit. Vooral in tijden waarin winkelbezoek niet mogelijk is. Om magazijnen en distributiecentra te beveiligen voor inbraak, vernieling en gewoonweg beschadigingen van producten is beveiliging in de logistiek van belang.

Object Beveiliging

Een inbraak, brand of storing leidt vaak niet alleen tot directe schade, maar beïnvloedt ook de continuïteit van het bedrijfsproces. Onze ervaren gediplomeerde beveiligers zijn ervoor om u te ontzorgen zodat u zich als opdrachtgever kan focussen op uw corebusiness.
Loyal Guards Services beveiligt panden en objecten. Voor ieder project maken wij op basis van de fysieke omgeving en klantwensen, specifieke beveiligingseisen en een integraal beveiligingsplan. Loyal Guards Services levert voor objectbeveiliging surveillance, brand- en sluitrondes, observatie, signalering, communicatie met alarmcentrales en overheidsdiensten en calamiteiten en ontruimingsplannen.
Hooftaken van onze ervaren gediplomeerde beveiligers:

  • Toegangscontrole
  • Openingsronde, controle rondes, brand en sluitronde.
  • Adviseren en begeleiden van bezoekers
  • Visitatie
  • Toezichthouden in het gebouw en om het gebouw
  • Veilig gevoel geven aan medewerkers en bezoekers / klanten
  • Handelen bij eventuele calamiteiten

Persoonsbeveiliging

Met persoonsbeveiliging van Loyal Guards Services neemt u de juiste stap om de veiligheid van u en uw naasten vorm te geven. Wij nemen de juiste maatregelen om het gevaar te neutraliseren. Dit doen we discreet, zoveel mogelijk onopvallend en in nauw overleg met u. Maar ook zichtbare preventieve beveiligingsmaatregelen kunnen helpen. Bijvoorbeeld wanneer er vanwege uw beroep of maatschappelijke status dreiging ontstaat en u het zekere voor het onzekere wilt nemen.

Retail

WERKZAAMHEDEN VAN EEN WINKELBEVEILIGER
Als winkeleigenaar of medewerker kun je te maken krijgen met verschillende calamiteiten. De meest voorkomende calamiteit in een winkel is winkeldiefstal. Een winkelbeveiliger zorgt er primair voor dat diefstallen worden voorkomen. Maar daarnaast zorgt een winkelbeveiliger ook voor een vertrouwd gevoel voor het winkelend publiek, verleent EHBO wanneer dit nodig is, zorgt voor brandpreventie en grijpt voortijdig in wanneer er zich verdachte situaties voordoen.

Bouw Beveiliging

Bescherm uw bouwplaats met bouwplaats beveiliging van Loyal Guards Services.
Op bouwplaatsen ontstaat jaarlijks miljoenen euro’s aan schade. En dan gaat het pas om de directe gevolgen van bijvoorbeeld vandalisme en diefstal. De indirecte schade is vaak nog een stuk groter, omdat projecten vertraging oplopen en deadlines niet worden gehaald. Steeds meer vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars en betrokken bouwbedrijven ontdekken het belang van goede bouwplaats beveiliging. Het is een investering in een veilige situatie, zowel tijdens de bouw als in de avonduren en de weekenden. Om vandalisme buiten de deur te houden en diefstal te voorkomen. Belangrijke redenen om de bouwplaats goed te beveiligen, waarmee u de belangrijke risico’s voorkomt.

Evenementen

BEVEILIGING EVENEMENTEN
Omdat iedere situatie vraagt om andere beveiligingsbehoeften, bieden wij beveiliging aan op maat. Er bestaat tijdens zowel grote als kleine evenementen altijd een kans op incidenten, (medische) ongevallen en zelfs overmatig gebruik van verdovende middelen. Tegenwoordig zijn er ook vaak specifieke eisen en/of wensen verbonden aan een evenement wegens de corona maatregelen. Uit een risicoanalyse en een uitgebreid kennismakingsgesprek kunnen we op basis van de wettelijke verplichtingen en jouw specifieke wensen en behoeften bepalen hoeveel beveiligers er op locatie nodig zijn. Op basis daarvan brengen wij een op maat gemaakte offerte uit.
Onze getrainde beveiligers waarborgen de veiligheid van ieder evenement;
Ze schatten gevaarlijke situaties tijdig in en voorkomen daarmee vervelende situaties;
De beveiligers staan altijd klaar om bezoekers te helpen;
Onze beveiligers zijn jouw security host en het visitekaartje van het evenement;
Ons doel is om jouw bezoekers een leuke, maar veilige dag te bezorgen tijdens jouw evenement.

Zorg

WERKZAAMHEDEN VAN EEN BEVEILIGER IN DE ZORG
Om onze zorgbeveiligers scherp te houden, en inzetbaar in welke situatie dan ook, zorgt Loyal Guards Services ervoor dat de zorgbeveiligers getraind zijn en precies weten hoe zij moeten handelen in verschillende situaties. De aanpak voor zorgbeveiliging verschilt per zorginstelling. De werkzaamheden van een beveiliger in de zorg kunnen daardoor sterk variëren. De werkzaamheden die de beveiligers uitvoeren zijn onder andere:
het beheren van de ontvangst receptie en het registreren van bezoekers;
het waarborgen van de veiligheid door het monitoren van camerabeelden;
het voorkomen van risicovolle situaties en wanneer nodig, het verlenen van BHV.